Supplementen en Diet

Bromelaïne Supplementen en Diet

Er zijn 3 primaire manieren om bromelaïne te nemen in uw natuurlijke gezondheid regime:

  1. Het eten van de vezelrijke kern van een sappige, rijpe ananas is de beste manier om de natuurlijke bronnen van bromelaïne verbruikt. Houd in gedachten dat de rijper de vrucht is, zal de zachtere de kern zijn. Dus zorg ervoor dat je het houden op uw toonbank een extra dag of twee om ervoor te zorgen dat je niet knagen op een taaie stengel!  Merk op dat het vlees van een ananas is ook goed voor je, maar niet de hoge hebben bromelaïne content, zoals de kern doet.
  2. Juicing de kern van de ananas of gooien in een smoothie, samen met andere groenten zoals komkommer. Die vers ananassap is aangetoond dat een krachtig middel tegen inflammatoire ziekten. Ik raad drinken 4 ounces per dag om te voorkomen spijsverteringsproblemen en maximaal 8 ounces ziekten zoals ulceratieve colitis, inflammatoire darmziekte of constipatie te behandelen.
  3. Het nemen van een natuurlijke bromelaïne supplement of proteolytisch enzym supplement met bromelaïne kan ook heel effectief zijn als je richten op een aantal specifieke ontstekings- of chronische ziekte. Als u probeert om de spijsvertering te verbeteren zult u het met maaltijden, maar voor alle andere gezondheidsproblemen voorwaarden die u vindt het op een lege maag.