Wat is Bromelaine

In dit artikel, ga ik je de vele toepassingen en voordelen van bromelaïne leren, maar laten we eerst eens praten over waar deze super enzym vandaan komt en waar je goedkoop het beste bromelaine supplement  kopen kunt.
Met zijn scherpe bladeren en dikke huid, de ananas is zo intimiderend als een stekelvarken, maar even bedwelmend vanwege zijn sappig, zoet gouden vruchtvlees.

Wat de meeste mensen zich niet realiseren over deze smakelijke vruchten, echter, is dat het oneindig veel meer nuttig es voor de mens dan alleen als garnering voor tropische drankjes. Het is letterlijk een waar medicijn!

Ananas is een Zuid-Amerikaanse inheemse plant en een geliefd onderdeel van Hawaiiaanse volksgeneeskunde. Op grote schaal gebruikt als een natuurlijke remedie om alles van indigestie om allergieën te behandelen, is het bruist van vitamine C , B1, kalium en mangaan.

Naast deze fytonutriënten, blijkt dat het geheim van de nagenoeg bovennatuurlijke genezende kracht komt uit een eiwit verteren enzym bromelaïne (vandaar dat het veel word gebruikt door bodybuilders) . In feite, ananas is een van de rijkste bronnen van bromelaïne ter wereld.

Bromelain gezondheidsvoordelen

In de medische wereld, is deze fascinerende verbinding traditioneel gebruikt als een krachtige anti-inflammatoire en anti-zwelmiddel. Daarnaast hebben recente studies liet zien dat het stopt longmetastasen in de sporen, wat suggereert dat bromelaïne kan worden gebruikt om een ??grote verscheidenheid aan ziekten.

Ook, omdat het vaak wordt gebruikt als een van vlees, bromelaïne kan ook helpen kalmeren en ontspant gespannen, ontstoken spieren en bindweefsel. De wijdverspreide helende kracht van dit enzym is echt opmerkelijk!

Toen ik keek naar de wetenschappelijke literatuur, vond ik dat bromelaïne is gebruikt om een ??breed scala aan gezondheidsproblemen, waaronder de behandeling van:

ACL tranen
allergieën
Artritis en gewrichtspijn
Astma
auto-immuunziekten
Kanker
Inflammatory Bowel Disease
sinus infecties
verstuikte enkel
tendinitis